Yolande Weerdenburg

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Yolande Weerdenburg

 

Yolande is beeldend kunstenaar en heeft in haar galerie die zich in de voorkamers van het huis bevinden en door de gehele "Ancien Hospice" een doorlopende expositie van haar eigen werk. In haar ateliers geeft zij diverse workshops en kunstzinnige therapie. Zij nodigt U uit om in dit culturele erfgoed, in de aanwezigheid van haar kunst, in de stilte van de omringende natuur en met de inspiratie van de oude franse cultuur rondom, te genieten en tot rust te komen en dit eventueel onder begeleiding van goed geschoolde coaches op een van de mogelijke expressieve wijzes naar buiten te brengen. Yolande heeft haar galerie, haar atelier en haar beeldentuin ingericht zodat alles in balans is met de vier elementen.

 

Hoewel autodidact beheerst Yolande veel verschillende disciplines zoals brons, beeldhouwen, olieverf, acryl, aquarel, keramiek, brons, glas, zilver, en etsen. Maar ze schildert voornamelijk met olieverf en ze maakt prachtige objecten van brons en glas. Daarnaast dicht Yolande. Zij is een echte levenskunstenaar die zich volledig overgeeft aan het leven en alleen kan werken in een harmonieuze, opgeruimde, gezonde en frisse omgeving. Haar werk is gebaseerd op de overtuiging dat plant, steen, dier en mens gelijk zijn aan elkaar en dat wij elkaar nodig hebben om te overleven. Bij haar atelier in Sanssat heeft zij een eigen galerie en beeldentuin en daarnaast geeft zij dagelijks lessen en workshops. Doorlopende exposities van Yolande zijn natuurlijk te zien in Sanssat en verder ook in Vichy in galerie l'Eimpreinte naast de mooie Opera.

 

 

 

Bekijk het fotoboek van Yolande. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl

 

Yolande werkt ook in opdracht. U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.

 

Het atelier van Yolande is op afspraak geopend: Ancien Hospice , Le Bourg, Sanssat, 03150 Auvergne.

Tel. 04-70.31.89.78 of 06- 37.00.09.85

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2017 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •