Picardie Champagne Ardennes

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Picardie/Champagne Ardennes

Logeren in de Franse Ardennen bij Art en France kunstenaar Marianne van Nunen

 

Joost & Marianne heten u van harte welkom in hun huis in Chévernoix La Neuville à Maire Ardennes. Tijdens uw verblijf ook úw huis in Frankrijk! Chévernoix is omringd door een weelderige natuur. Vele boomsoorten, wilde kruiden en bloemen treft u tijdens uw wandeling aan. Ook de fauna is rijk vertegenwoordigd met reeën en everzwijnen, fazanten en roofvogels. In de ochtend wordt u gewekt door het vrolijke gekwetter van de zwaluwtjes en in de avond valt u in slaap met het rustgevende gezang van de nachtegaal. Rijdt u met de fiets of auto door de heuvels dan treft u na elke bocht een nieuw panorama aan. De Franse Ardennen zijn dunbevolkt en een tikkeltje mysterieus. Kortom, een gebied om van te houden.

 

Chévernoix is het perfecte plaats voor een volledig verzorgd arrangement golfen, wandelen, vissen, zwemmen, paardrijden, fietsen en nog veel meer! Ook worden er schildercursussen georganiseerd. Neem vooral contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Als gast bij Chévernoix heeft u de beschikking over het hele huis. Natuurlijk wonen wij er zelf ook en zijn er bepaalde ruimten privé, maar we stellen ons huis in brede zin open voor u. Dit geeft een fijne informele sfeer waardoor het aangenaam vertoeven is. Wij kunnen groepen vanaf zes tot elf personen het comfort van ons huis bieden.

 

38, Rue d’Ambly, 08450 La Neuville à Maire, France.

E-mail: joost.vernooij@gmail.com

Telefoon: 00 333 24 35 44 37

Mobiel: 0031 (0)6 46 75 19 53

www.chevernoix.eu

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •