Midi Pyrenees Languedoc Roussillon

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Midi-Pyrénées/Languedoc-Roussillon

"Zoekt u een plek voor ontspanning in een paradijselijke omgeving?" La Roque, vakantiehuis, gîte in de Aveyron.

 

Een oude familieboerderij.

In 2013 hebben wij de familieboerderij, rond 1933 gebouwd door onze grootouders, geheel gerenoveerd en ingericht met hedendaags comfort, met behoud van bijzondere, karakteristieke eigenschappen. De boerderij ligt op een prachtige plek, omgeven door schitterend landschap.

 

Comfortabel en gastvrij.

Het huis biedt ruimte voor maximaal 12 personen. Er is een salon, een goed uitgeruste keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers/douches en 2 toiletten. Vanaf de veranda, het terras en de pergola kunt u van het uitzicht genieten. Wifi is aanwezig.

Er is een groot terrein rond het huis, ruimte voor voor kinderen. Spelmateriaal is aanwezig.

 

Rust en ruimte.

La Roque ligt op 500 meter hoogte, langs de Vallée du Lot. Beneden, in de vallei, vinden de rivieren Le Lot en Le Dourdou er hun weg. In de verte ziet u de bergen van de Auvergne, het Centraal Massief.

 

Regio met geschiedenis.

La Roque ligt nabij Conques, één van de "Plus beau villages de France". Het is een regio met een rijke geschiedenis. De dorpjes stralen stuk voor stuk een authentieke sfeer uit. Wees welkom in La Roque, bij Art en France kunstenaar Berend Doornenbal.

 

>>>>>>>>Meer info

Een week niets doen, alleen ontspannen

 

Echt bijzonder, echt anders

Janine kookt met verse, veelal bio-logische ingrediënten en iedere dag. Jij hoeft dus niets te doen. Ontbijt en lunch worden verzorgd, het diner is één groot feest. Door de dag heen pak je gewoon wat je prettig vindt. Je doet alsof je thuis bent.

 

Zo stil is die natuur niet

Verkeersgeluid hoor je niet. Een vliegtuig per week. Maar die vogels en smaragd hagedissen die maken toch een herrie. En dan ook nog blaffende reetjes.

 

Groot zwembad, veel zitjes

Een zonneweide, schaduwterras, zwembadterras, een bankje met geweldig uitzicht, ecologisch zwembad. Stoelen om te verslepen, ligbanken, echt overal kun je zitten of liggen en is het fijn.

 

Ruime kamers, over bemeten suites

Iedereen heeft zijn eigen kamer of suite, eigen sanitair en privacy. Gezellig, maar niet overdadig ingericht en een gemoedelijke sfeer.

 

Kunst

Janine is een kook-kunstenares, haar gereedschap bestaat uit koekenpannen, kookpannen, speciale pannen voor artisjokken, wilde spinazie en sausen. Speciale bakpannen voor platvis en wilde garnalen. Een keukenrobot die bijna alles kan, ook eau-bain-marie desserts maken. En dan -tig snijplanken, -tig keukenmessen, 100 ovenschalen en 100 keukenhulpjes. En natuurlijk Boudewijn voor de afwas.

 

>>>>>>>>> Meer info !

 

Welkom op Cabre Perdu bij Art en France kunstenaar Ine van Helfteren

 

Cabre Perdu is een oude Quercy-boerderij, die ligt bij het dromerige dorpje Teyssieu in de noordelijke Lot, grenzend aan Dordogne, Correze en Cantal, in een omgeving de moeite waard om te verkennen.

De boerderij is verscholen in het groen en is gesitueerd op een zuidhelling, die wijdse uitzichten biedt over heuvels, dalen, dorpjes, bossen en weiden, en bereikbaar is via een bosweg van twee kilometer.

Het kunstenaarsechtpaar Ine en Frank van Helfteren woont en werkt hier en creëert er een aards paradijs met bloementuinen, een moestuin, terrassen en een wandelpark.

Zij ontvangen graag gasten en hebben één van de bijgebouwen, de Porcorio, op authentieke wijze omgebouwd tot een gastenverblijf.

De Porcorio is smaakvol ingericht en biedt alle comfort voor een aangenaam verblijf.

 

adres:

Ine en Franck van Helfteren

Cabre Perdu

46190 Teyssieu

Frankrijk

 

Telefoon: 0033 (0) 565 397922

e-mail: info@cabreperdu.com

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •