Lorraine Alsace

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Lorraine-Alsace

Huis Sassey sur Meuse


Dichtbij en toch een hele andere wereld: ruimte, stilte, natuur en een drie eeuwen oud huis met alle gerief. Een huis aan de rand van het dorp met een ruime huiskamer en sfeervolle keuken, twee slaapkamers boven, een gang naar achteren en een mooie badkamer, alles in authentieke staat met een ruime tuin met uitzicht op de vallei en de beboste heuvelrand.


Het huis in de Lorraine van Art en France kunstenaar Anjo Brohm is te huur. Voor de liefhebber van rust, mooie natuur en lekker genieten helemaal super op slechts drieënhalf uur rijden vanaf Den Bosch. De voormalige wijnboerderij staat op een heerlijke plek aan de rand van een boerendorp aan de Franse Maas. Het was een bouwval,  20 jaar hebben ze veel tijd en energie erin gestoken om er een comfortabel en authentiek woonhuis van te maken.  Het is voor Anjo en haar partner een belangrijke plek waar ze veel van houden en waar ze zich heerlijk op hun gemak en thuis voelen.  Dat gevoel willen ze graag delen met mensen uit die dit ook waarderen, die houden van hout  stoken in de winter, lekker kokkerellen,  wandelen, fietsen, met een boek in het zonnetje of bij de kachel zitten.  Zij werken er natuurlijk ook,  geven workshops en cursussen. 


Aarzel niet om ons te bellen voor meer informatie op 06-47660050.


>>>>>>>>Meer info

Logeren bij Art en France kunstenaar Mirjam Bijvank in de Vogezen


Welkom in de Lage Vogezen, in het noord-oosten van Frankrijk, niet te ver van huis (600 km van Utrecht).  Ons gastenhuis is gevestigd in het klooster van de voormalige abdij van Droiteval, een gehuchtje behorende bij de gemeente Claudon.  Op deze, van nature, spirituele plek, gelegen in de bossen van Darney en in de vallei van de rivier de Ourche kunt je genieten van de rust, de natuur en de kunstzinnige omgeving van Droiteval. Met een aangenaam klimaat, niet te warm, maar ook niet de regen van de bergen.


De gastenkamers zijn op bijzondere wijze gedecoreerd door de eigenaars, professionele kunstenaars. Elke kamer is een origineel "kunstwerk", met liefde en plezier gecreëerd.

Muurschilderingen en mozaïeken sieren de wanden van de kamers, badkamers en toiletten.  Bij binnenkomst wordt u "ontvangen" door een muurmozaïek, een project van Mirjam Bijvank, ondersteund door leerlingen. Het gastenhuis heeft 8 slaapkamers, gelegen op de 1e verdieping, die op verschillende manieren verhuurd kunnen worden : als groepsaccommodatie, als studio of appartement.


>>>>>>>>Meer info


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •