Limousin

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Limousin

Woning met watermolen, logeren bij Art en France kunstenaar Nanda van Alebeek


“Le Moulin Haute Serre” is een paradijsje op het Franse platte land. Het ligt in Puy Malsignat, een klein gehucht  nabij Aubusson. Gelegen op ruim 400 kilometer onder Parijs, tussen Clermont Ferrand en Limoges. De karakteristieke woning met bijbehorende watermolen, te midden van een schitterende tuin met watervalletjes, 3 stromen water daar doorheen en gelegen aan het rustgevende meer, heeft alles in zich om uw vakantie of verblijf tot een onvergetelijke ervaring te laten ervaren.


De plek voor workshops!

De chambre d’hotes bestaat uit twee gebouwen. De ruime woning biedt plek aan 12 gasten. Zes royale 2 of meerpersoons kamers, een gezellig gastenverblijf met serre en directe verbinding met de tuin. In de serre of het gastenverblijf wordt gegeten. Het gastenverblijf is een gezellige ruimte voor rust, mooie gesprekken en ontspanning. Bovenste verdieping is een meditatie plek om even tot jezelf te komen of yoga enz. In de molen bevinden zich de ateliers. Perfect voor het organiseren van workshops in welke vorm dan ook. Beeldhouwen, schilderen, meditatie, yoga en nog veel meer behoren tot de mogelijkheden. De watermolen uit 1858 heeft 3 ateliers waarin inspiratie en kunst hand in hand gaan. De tuin is een oase van rust en biedt vele bijzondere plekjes voor creativiteit, dromen en bezinning of gewoon gezellig met z’n allen om het kampvuur. De omgeving en met name het meer zijn een bron van inspiratie, met 3 stromen water door de tuin dus altijd beweging.


>>>>>>>>Meer info

“Nanda Thema Travel”


Art en France kunstenaar Nanda van Alebeek organiseert reizen naar haar Centrum voor “Kunst, Rust en Bezinning” in Frankrijk

Kunst- en Cultuurreizen, Natuur- en Fotografiereizen, Vormgeven aan Verlies,

Beeldhouwen en Schilderen, Creatief Schrijven.  De locatie is in “Le Moulin Haute Serre” Puy Malsignat, La Creuse in de streek Limousin.  Geheel verzorgd.


-In de Kunst- en Cultuurreis maak je kennis met lokale kunstenaars en hun technieken. Je kunt genieten van de rijke cultuur in de omgeving. Een reis voor kunstminnaars en cultuurliefhebbers.


-De Natuur- en Fotografiereis is bedoeld voor iedereen die de uitbundige flora en fauna wil vastleggen op camera. De reis wordt begeleid door een fotograaf met kennis van zaken en oog voor detail.


-De reis Vormgeven aan Verlies richt zich op mensen die hun verlies in een persoonlijke vorm willen uitdrukken. De harmonie en rust in het huis en de inspirerende tuin dragen bij tot bezinning en verwerken. Er is gelegenheid tot wandelen, praten, lachen, huilen of het maken van een beeld of schilderij waarin het gemis wordt vormgegeven.


-Gedurende de reis Schilderen en Beeldhouwen is de aandacht gericht op het ontdekken en ontwikkelen van artistieke vaardigheden. De docenten zijn twee bevlogen kunstenaars met ruime scholing en ervaring in beide technieken.


-De reis Creatief Schrijven is in handen van een schrijfdocent met jaren ervaring in het schrijversvak. Haar training gaat uit van de kracht van woorden en biedt een introductie in verschillende schrijfstijlen. De cursisten werken tijdens deze week aan opdrachten die de pen scherpen en de fantasie uitdagen.


Mail: nandathematravel@gmail.com

Mobiel: 06-38 93 08 92www.nandathematravel.nl


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •