Bretagne

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Bretagne

Vakantiehuis in Zuid-Bretagne


"Le Drap d'Or"(plaatselijk appelras) is de naam van ons vakantiehuisje,  aan het einde van een "longère", een oude boerderij in een vogelreservaat van 3 ha, in zuid-Bretagne op 50 min van Nantes, Rennes en het strand en 4 min van alle voorzieningen. Geschikt voor één à twee personen, ook gay-friendly, we kunnen de 2 bedden van 90x200 samenvoegen of uit elkaar zetten. We leveren alle benodigheden voor een baby.  Nederlands/Bretons echtpaar waarvan uw gastvrouw u in het frans, nederlands, engels of duits kan verwelkomen. Als oud wijkverpleegkundige kan ze ook behulpzaam zijn bij gezondheidsproblemen.


Ons vakantiehuis is niet geschikt voor een familie met kinderen. Onze gasten zijn voornamelijk volwassen rustzoekers die bij ons hun thuisbasis zullen vinden bij het ontdekken van de omgeving. Er zijn meerdere verstopplaatsen van geocaching in de buurt. Op uw terras vindt u diverse tuinkruiden en we delen groenten en fruit van het seizoen naar gelang de oogst, evenals de eieren van onze kippen.

Ook kunnen we u onze twee E-bikes lenen voor een tochtje in de buurt. Er mag binnen niet gerookt worden en we kunnen uw huisdier niet accepteren omdat er teveel gasten allergisch voor zijn. Kénavo!!


>>>>>>>>Meer info


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •