Aquitaine

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Aquitaine

Rastaillou


Te midden van 5 ha. landschapstuin, omzoomd door bossen, bevindt zich "Rastaillou": een oude, geheel gerestaureerde boerderij, waar oorspronkelijke gastvrijheid, serene rust, een nog werkelijke natuur, en een geweldige omgeving u een (h)eerlijke vakantie garanderen!


In deze ambiance kunt u genieten van rust, ruimte en gezelligheid, een uitgebreid Frans-Nederlands ontbijt en een heerlijke maaltijd aan onze Table d’Hôtes; met uw eigen reisgenoten of met de andere gasten op “Rastaillou”.


Rastaillou heeft 4 comfortabele kamers (2x2, 1x3 personen) met eigen sanitair, 2 gîtes (1x6, 1x2 personen) met eigen terras, 4 luxe tenten (4x 4 personen) en een klein kampeerterrein (2-4 plaatsen).


Wij, Leontine & Peter Hootsen, zullen u graag laten delen in onze liefde voor de geweldige Périgord Noir en u informeren over de vele mogelijkheden die deze streek prachtige u biedt.  Zo kunt u er fietsen, wandelen, golfen of de vele prachtige oude stadjes en steden, bastides en hameau’s, kastelen en kerken of andere vaak eeuwenoude bezienswaardigheden bezoeken

Tijdens de zomermaanden zijn er overal in de nabije omgeving muziek- en theaterfestivals, concerten, openluchtvoorstellingen en markten.


>>>>>>>>Meer info

Le Pagnon


Op landgoed le Pagnon, in de Franse Dordogne, kunt u logeren bij kunstenares Truus van Dalsem. Het landgoed dateert uit 1797, getuige de gevelsteen van architect Christian Leboug, die terug te vinden is in het Maison-de-Maitre. Dit vijf persoons huis is beschikbaar van juni t/m september. verder is er op le Pagnon nog het zes persoons vrijstaande huis de Libelle, met drie slaapkamers, en is het hele jaar beschikbaar. Alle huizen zijn authentiek en voorzien van alle moderne gemakken. Een andere mogelijkheid om te genieten van de ontspannen rust van le Pagnon, is het huren van een twee persoons gite, een vier persoons caravan, of u komt zelf kamperen op onze kleine camping. Rust, ruimte, kunst, cultuur, authenticiteit, en originele natuur zijn onze steekwoorden. Ons landgoed bevat een grote rozentuin, prachtige grote bomen, en u loopt zó het bos in, voor een van de vele prachtige wandelroutes. Eigenaresse Truus van Dalsem, ( ruim dertig jaar onderwijservaring) geeft workshops tekenen, schilderen en keramiek. We werken veel met kleur, structuur en decoratietechnieken. U kunt op elk moment inspringen in de cursus, en krijgt deskundige begeleiding. Groot atelier en alle materialen zijn voorradig.


>>>>>>>>Meer info


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •