Terry Van Hoecke

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Terry Van Hoecke


In de Franse Bourgogne organiseert de Vlaamse Terry Van Hoecke keramiekcursussen, workshops en demonstraties.  Ze heeft er ook haar atelier, in la Chaume in het hart van het parc National van de Champagne en Bourgogne.  Haar keramiek heeft veelal natuurlijke kleuren, geïnspireerd door de rust en de natuur van het Franse platteland. 


Haar opleiding begon zij met private lessen draaiwerk in Gent.  Later volgde een scholing in Brugge aan de Syntra en later in de Groene poort.  Na vier jaar opleiding en scholing en veel zelfstudie en oefenen besloot Terry van het pottenbakken haar beroep te maken.  En het liefst besteed zij al haar tijd aan het werken met klei.  Ze werkt op de draaischijf maar maakt ook sculpturen, vrij werk alsmede werk in opdracht. 


Al haar stukken zijn uniek.  Zij heeft een permanente expositie van haar werk in haar atelier.  Terry exposeerde en gaf demonstraties reeds op vele plaatsen in België, Nederland en Frankrijk.

Bekijk het fotoboek van Terry.  Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Terry werkt ook in opdracht.  U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.  Informatie over haar pottenbakkerscursussen in Frankrijk staat op onze cursuspagina.


De ateliers van Terry in Vlaanderen en in de Franse Bourgogne zijn op afspraak geopend:


België: 9870 Zulte – Olsene, Molenstraat 72.  Frankrijk: 3 et 5 Rue Derrière le Château, 21520 La Chaume.

Tel:0032 477 56 62 18.


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •