Sietse Goverts

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Sietse Goverts

 

Sietse Goverts woont en werkt afwisselend in Nederland en Frankrijk.  Hij volgde de Academie voor beeldende kunsten in Utrecht en de Academie voor Beeldende vorming in Amersfoort.  Schilderijen van Sietse Goverts worden ervaren als eigenzinnig, boeiend en vitaal. Laag over laag schildert hij structuren, licht, spanning en beweging.


De essentie van zijn vele reizen wordt zichtbaar en voelbaar. Nieuwe werelden en de stilte daarachter worden geopend, lyrische en abstracte landschappen komen en gaan. Het werk laat zich niet in woorden vangen, het logisch denken is loos gereedschap.  Goverts werkt in olieverf met een rijke uitstraling als gevolg en schildert zijn doeken zowel in Nederland als in zijn atelier  Frankrijk. Hij exposeert sinds 1977 internationaal.


Bekijk het fotoboek van Sietse.  Hier kunt u zien welke van zijn werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Sietse werkt niet in opdracht.  U kunt een bericht voor hem achterlaten in ons Gastenboek. Of bezoek zijn eigen site.


De ateliers van Sietse zijn op afspraak geopend.  Miquel Ouest, 82160 Caylus, in de Franse Tarn et Garonne, tel: 0033(0)563240749 en in Nederland Gerverschop 31 a  3481 LV Harmelen, tel: 0031(0)626346432.


Hij geeft ook cursussen en workshops, meer informatie daarover vindt u op onze pagina cursussen.


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •