Paola Steffens van der Drift

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Paola Steffens van der Drift


Van oorsprong kledingontwerpster voor theater is Paola altijd geïnteresseerd gebleven in de beweging van de mens en de stof rondom hen. De ultieme concentratie van een toreador. De serie “corrida”, een wandeling in het leven van de spaanse stieren, paarden en torero’s waarin met enorme snelheid de kracht en de spanning van het doek afspatten. Of de sensuele houding van een tango.  Zij weet op schitterende wijze de gebaren en gevoelens in klei of was om te zetten met een expressie van gezicht; de kracht van de hals; de spanning van de spier als een snelle schets in brons. Hierdoor zijn haar beelden krachtig en oorspronkelijk.


Zelfs het optillen van een rok ; het dunne frou-frou van mousseline is door een groot observatievermogen zodanig gemodelleerd dat het lijkt of de wind er doorheen waait. Paola Steffens heeft meerdere pijlen op haar boog want gelijktijdig komen ook schilderijen van gedroomde landschappen en realistische portretten van haar hand.


Het gedroomde landschap en de mensen die van alle tijden zijn.   Portretten in gemengde techniek roepen een beeld op van plaatsen, beroepen tijden of zomaar een prettig gezicht om naar te kijken zoals ook de serie inktportretten.  Het werk van Paola Steffens van der Drift heeft inmiddels zijn weg gevonden naar alle uithoeken van de wereld.

Bekijk het fotoboek van Paola.  Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Paola werkt ook in opdracht.  U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site. 


Het atelier van Paola is op afspraak te bezoeken: Neyrac les Bains, 07380 Meyras.  Tel: 0033-(0)4-75.36.77.52.


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •