Norah van Boreen

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Norah van Boreen

 

Na een heftige ervaring tijdens haar werk, werd het Norah duidelijk dat zij zich via de kunst het gemakkelijkst kon uiten. Vanaf die tijd richtte zij zich fulltime op de schilderkunst. Zij volgde daarom een opleiding aan de Kunstacademie in het Belgische Hoogstraten en zij ging in de leer bij diverse collega-kunstenaars. De laatste jaren is zij steeds meer haar eigen stijl gaan ontwikkelen.

 

Geinspireerd door dingen uit het dagelijkse leven, uit zij zich wat het twee-dimensionale werk het liefst in houtskool en olieverf. Voor haar beelden gebruikt zij steen, ijzer en hout. Ingetogen zijn haar "doorleefde" portretten in houtskool die veel emotie en schoonheid uitstralen. Haar felgekleurde impressies in gemengde techniek laten weer een heel andere kant van Norah zien. Norah werkt zowel in haar atelier in Noord-Brabant alsmede in de Franse Aisne.

 

Bekijk het fotoboek van Norah. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl

 

Norah werkt niet in opdracht. U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site. Bezoek ook de pagina van Cees de Jongh, de echtgenoot van Norah.

 

Norah is telefonisch te bereiken: 0031-6-28.90.13.49 of 0031-6-40.25.47.57.

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2017 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •