Martha Hamnache

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Martha Hamnache

 

Martha Hamnache is de initiatiefneemster van Art en France. Sinds 2004 woonachtig in Frankrijk, eerst in Parijs en sinds 2010 in Besançon. Art en France onstond toen zij in 2007 ziek werd. Zij begon de website om iets te doen te hebben. Inmiddels heeft een lange revalidatie ervoor gezorgd dat ze weer redelijk uit de voeten kan èn dat zij de fotografie ontdekte, iets dat haar tijdens haar vele gedwongen wandelingen bezig hield.

 

Inmiddels is Art en France bekend als de website over Nederlandse kunstenaars in Frankrijk. Naast het maken van de sites houdt Martha zich bezig met het promoten van de Art en France kunstenaars op internet, organiseert zij regelmatig exposities en nam zij het initiatief tot de Art en France artotheken met als doel kunst voor iedereen toegankelijk te maken. Iets dat onmogelijk zou zijn zonder de geweldige inzet van de depothouders van de artotheken.

 

Wandelen doet ze nog steeds, als is het nu voor haar plezier en vooral om te fotograferen. Geliefd onderwerp is de natuur rondom het dorp in de Zuidelijke Ardèche waar ze met veel plezier woont en werkt.

 

Het werk van Martha is niet te koop maar wel te zien in haar fotoboek.

 

U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek.

 

Of mail naar info@art-en-france.nl

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2017 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •