Marleen Reckers

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Marleen Reckers


Marleen Reckers heeft haar stekje gevonden in het departement La Creuse in de Limousin.  De aardekleuren die ze hier ziet vind je terug in haar werk.  Ze houdt van het werken met natuurmaterialen.  En naast de klei gebruikt ze van alles om daar mee te combineren.  Hout, metaal, textiel, vondsten uit de natuur zoals schelpen, stenen, drijfhout en veren.. 


Ze reist graag, is een echte avonturier en ze was jaren lid van een archeologische vereniging.  Vanaf dat ze kind was heeft ze al interesse in oude culturen, opgravingen, klederdrachten, hoofddeksels en sieraden alsmede maskers van andere volken.


Haar inspiratie komt vaak uit die oude culturen, de archeologie, klederdrachten.  Ook een museumbezoek kan bijzonder inspireren.  Het werken in keramiek leerde Marleen aan het Hoger secundair kunstonderwijs, atelier keramiek, waar zij haar diploma behaalde.  Vervolgens leerde zij aan het Vizo Hasselt het pottenbakken.


Haar atelier is te klein voor het ontvangen van cursisten.  Maar Marleen geeft af en toe workshops op een camping in de Auvergne en dat tegen de kostprijs van de gebruikte materialen.  Voor informatie daarover kunt u haar mailen.

Bekijk het fotoboek van Marleen.  Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Marleen werkt niet in opdracht.  U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek.


Het atelier van Marleen in de Creuse is uitsluitend op afspraak geopend: 12, route de Montlucon, 23700Auzances.  Tel: 0033(0)638166327.  Mail: marleenreckers@hotmail.com


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •