Marianne van Nunen

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Marianne van Nunen

 

Afkomstig uit Tilburg, getrouwd en in het rijke bezit van twee volwassen zonen en een kleinzoon woont Marianne van Nunen in Noord-Frankrijk. Zij begon jaren geleden, heel voorzichtig, wat te schetsen in houtskool. Al snel volgden de aquarellen. En vervolgens maakt zij zich andere schildertechnieken eigen. Een rasechte autodidacte dus, het leven is haar leermeester. In de Champagne-Ardennes heeft ze haar thuis gevonden. In Neuville à Maire heeft ze een heerlijk atelier en vanaf 2014 ook een galerie. Ze schildert graag portretten en maakt sculpturen in brons. Marianne beschouwt haar creatieve werk als een innerlijke reis, bezig om delen vanzichzelf te herontdekken. Ze schildert als het ware de verhalen achter de dingen die haar bezig houden.

 

Haar inspiratie komt van het abstracte werk van grote namen uit de hedendaagse schilderkunst. Maar ook de natuur in de streek waar ze woont, de stilte en de ruimte die er heersen, blijven inspireren. Ze heeft een diep respect voor die natuur. Verder kan ze enorm genieten van muziek, dans, van kleuren, van films. Ze doet aan Thai-Chi, dat houdt haar, net als meditatie, in evenwicht. Naast de kunst is Marianne druk met de gasten die zij en haar man Joost ontvangen in hun vakantiehuis Chévernoix. Gelegen in een prachtige omgeving die bij uitstek geschikt is voor natuurliefhebbers en sportievelingen. Zo kunt u bij hen terecht voor volledig verzorgde golfarrangementen. Meer informatie op onze pagina "Logeren bij de kunstenaar".

Bekijk het fotoboek van Marianne. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl

 

Marianne werkt in opdracht. U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.

 

Het atelier van Marianne is op afspraak geopend. 38, Rue d'Ambly. 08450 La Neuville à Maire. Tel: 03-24.35.44.37

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •