Ludovic Barbarey

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Ludovic Barbarey

 

Ludovic werd in 1968 geboren in Rouen ; Normandië.  Al op jonge leeftijd interesseerde hij zich voor schilderijen en is hij begonnen met schilderen.  Hij is een autodidact en hij heeft gekeken naar de studies en schilderijen van de Meesters in de musea en op exposities. En hij heeft ook veel geleerd van het bestuderen van boeken over de schilderkunst.  Hij heeft vele verschillende technieken geprobeerd, maar zijn voorkeur gaat uit naar het werken met olieverf.   Hij is vooral geïnteresseerd in de werken van de Nederlandse landschapschilders uit de 17de, 18de en 19de eeuw.

 

Hij bezoekt regelmatig Nederland om inspiratie op te doen en om de sfeer van de oude Nederlandse meesters te proeven.   Hij voelt zich aangetrokken tot Nederland en hij heeft de Nederlandse taal geleerd om makkelijker te kunnen communiceren en om boeken en artikelen over de Nederlandse schilders beter te begrijpen.  Zijn belangstelling voor  het vlakke Nederland, wil hij graag uitdrukken in het vroegere dagelijkse leven op nostalgische wijze.

Bekijk het fotoboek van Ludovic.  Hier kunt u zien welke van zijn werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Ludovic werkt ook in opdracht.   U kunt een bericht voor hem achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan zijn eigen site.


Het atelier van Ludovic is op afspraak te bezoeken.  Hij spreekt Nederlands.  7 Quater ruelle à la roche, 27110 Crestot.  Tel:  0033-(0)6 45 47 55 77.


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •