Lidia Verschoor

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Lidia Verschoor


Buitensporigheid leidt naar het paleis van de wijsheid(William Blake).


In de Creuse staat het atelier van Lidia Verschoor.  Zij volgde de Vrije Academie in Bloemendael.  Ze maakt grafiek, schilderijen, objekten en sieraden.  Haar werk is vaak sprookjesachtige en refereert aan figuratie.

Maar hoe dromerig ook, in het door haar gecreëerde universum is het niet onbegrensd dwalen.

 

Vlakverdeling en repeterende patronen zorgen in haar werk voor eenheid. Veel afbeeldingen verwijzen naar geborgenheid en tonen een wereld van onbezorgdheid, vrolijkheid, acceptatie en tolerantie.  Meest voorkomend is het gebruik van warme tinten in combinatie met felle kleuren. Ook gebeurtenissen verwerkt zij in haar werken op doek en in haar etsen.

 

Taal, zinnen, gedichten en woorden repeteren regelmatig in haar werk, soms een schreeuw naar aandacht voor alles wat er dwars zit, maar ook uitingen van emotie, harmonie, begrip en liefde gaan in haar oeuvre vaak hand in hand.

Bekijk het fotoboek van Lidia.  Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Lidia werkt ook in opdracht.  U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.


Het atelier van Lidia in Frankrijk is niet geopend voor bezoek.  Haar atelier in Nederland is echter wel op afspraak open.  info@art-en-france.nl


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •