Laurent Felix Faure

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Laurent Felix-Faure

 

Naast het maken van kunst is Laurent erg geinteresseerd in het werk van anderen. Hoewel hij beroepshalve op een heel ander gebied werkzaam was, heeft hij, toen hij met zijn vrouw Anke de Vries nog in Nederland woonde, met vrienden in Den Haag galerie Artpropos opgericht en enkele boeken over kunst geschreven: Nederland gezien door zijn schilders, Aquarelleren in Nederland,  Rudolf de Bruyn Ouboter en Herman Bogman.


Laurent is deels autodidact,  maar volgde ook de avondopleiding aan de Koninklijke Academie en aan de Vrije Academie in Den Haag.  Hij schildert in aquarel, olie en soms acryl.  Hij is dol op de kleuren die het licht en de schoonheid van het zuiden weergeven. Het dynamische, vloeiende en de diversiteit van de zuidelijke landschappen hebben zeker invloed op zijn schilderen.  Inspiratiebronnen zijn verder de Duitse expressionisten, Amerikaanse abstract expressionisten, en vele anderen. 


Laurent is lid van “Art à Demeure” een actieve kunstenaarsvereniging die allerlei manifestaties organiseert in la Drôme.

Bekijk het fotoboek van Laurent.  Hier kunt u zien welke van zijn werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Laurent werkt ook in opdracht.  U kunt een bericht voor hem achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan zijn eigen site.


Het atelier van Felix is op afspraak geopend. 5, route de Saint Paulet, 26160 Souspierre, La Drôme(26). Tel: OO 33 (0)4 75 91 07 81.


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •