Kristel Schneider

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Kristel Schneider


Kristel Schneider is geboren in 1968 in Wageningen. Ze studeerde Human Resource Management en Communicatie in Amsterdam en werkte de laatste 6 jaar van haar carrière als een International communicatie adviseur voor een farmaceutische onderneming. In 2007 besloot ze naar Frankrijk te verhuizen en zich te concentreren op haar passie: Natuur en Landschap fotografie.


Kristel fotografeert met oog voor details, past vaak intieme en uitgebalanceerde composities toe in combinatie met licht en emotie. De laatste tijd gebuikt ze fotografie meer en meer om zich ook artistiek te kunnen uiten en sinds 2014 exposeert ze op fotobeurzen en festivals in binnen en buitenland. Zij voerde de afgelopen jaren al veel foto opdrachten uit en haar werk is verschenen in diverse tijdschriften en andere publicaties. Ze organiseert het gehele jaar door workshops en werkt sinds 2015 samen met Nordic Vision fotoreizen voor haar fotoreizen.  Kristel is fulltime fotograaf en woont in de Auvergne, Frankrijk. 


Photography Awards:

Honorable Mention, Professional  "Nature | Other" at the IPA, International Photography Award 2014.

Honorable Mention,  Professional "Nature | Trees" at the  IPA, International Photography Award 2013.

Bekijk het fotoboek van Kristel.  Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek.   Of breng een bezoek aan haar eigen site.  Meer van haar werk is te zien op haar fotoblog.


Kristel werkt ook in opdracht. Zij maakt met name fotoreportages voor websites van Chambre d'hotes en reportages van historische architectuur voor stichtingen en organisaties, reportages voor kunstenaars en kleine bedrijfjes. Daarnaast werkt zij op freelance basis voor het regionale natuur park Livradois- Forez in de Auvergne.


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •