Karin Starmans

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Karin Starmans

 

Karin Starmans zwemt graag tegen de stroom in. Conventies interesseren haar niet. Ook haar kunst is tegendraads. Conformeren wil zij zich niet. Ze schildert, werkt in keramiek, maakt prachtige tassen, en daarnaast is zij dramadocente, straatactrice en grimeuse. Ze geeft cursussen teambuilding en theater. Zij volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie der Schone Kunsten in Antwerpen. Ze werkt met veel verschillende materialen vaak in heldere kleuren. Geinspireerd wordt Karin door de mens, de maatschappij en de natuur. Hoewel zij nog in Nederland woont werkt zij veel en graag in Frankijk, waar zij ondere andere exposeert en cursussen geeft. Die andere omgeving heeft dan ook een grote invloed op haar werk.

Bekijk het fotoboek van Karin. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl

 

Karin werkt ook in opdracht. U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.

 

Het atelier van Karin is op ofspraak geopend: Schenkeldijk 1 in Dinteloord, 0167 522018

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •