Karin Creemers

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Karin Creemers

 

Karin Creemers woont en werkt sinds begin 2009 in Saulgond in de Franse Charente. In Nederland volgde zij de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Zij tekent, schildert, maakt grafische kunst, fotografeert en bewerkt haar foto's. Favoriete kleuren heeft ze niet zozeer. Het zijn de natuur, de subtiliteit van het schone dat ligt in de kleine dingen, net niet aanraakbaar maar voelbaar, de zon en andere kunstenaars en illustratoren die haar inspireren. Ook de ruimte , het ritme van het leven op het Franse platteland werken inspirerend, zorgen voor rust en dat voelt goed, ook voor Karin's werk.

 

Naast haar kunstenaarschap werkt Karin voornamelijk als illustratrice, o.a. voor kranten en tijdschriften, voor schoolboeken, maar ook voor particulieren. Zij is lid van diverse groepen voor illustratoren. Daarnaast is zij ook beeldredacteur voor verschillende opdrachtgevers. Zij geniet van het leven in de Charente, het is een nieuw avontuur, en zij vindt het heerlijk om de Fransen nu echt te leren kennen. Naast haar drukke werkzaamheden werkt zij met veel plezier aan de opbouw van hun huis en rijdt zij graag motor.

 

Karin streeft naar beelden met een krachtige uitstraling, maar subtiliteit en verfijning zal er nooit aan ontbreken. Meestal werkt zij met pen, potlood en penseel. Soms vraagt een werk om een latere digitale bewerking. Op welke wijze een werk of illustratie ook tot stand komt, het blijft een uitdaging om telkens weer de kern te raken.

 

Bekijk het fotoboek van Karin. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl

 

Karin werkt veel in opdracht. U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.

 

Het atelier van Karin is niet geopend voor bezoek. U kunt haar wel bellen: 05-45.89.34.18

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •