Ine van Helfteren

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Ine van Helfteren

Ine van Helfteren volgde haar opleiding aan de Stadsacademie van Maastricht. Zij volgde de richting beeldhouwen. Zij is gefascineerd door kleur en door historische patina dat aan oud aardewerk kleeft. Zij brengt gebruikt aardewerk weer tot leven door de scherven ervan in een andere vorm een nieuw bestaan te geven. De scherven worden aangebracht op een cementen basisvorm. Voor de weelderige vormentaal vindt zij haar inspiratie in de organische wereld. "Ik ben gefascineerd door kleur en geschiedenis door mensen beleefd. Stilte en natuur zijn belangrijke levensvoorwaarde voor me". Het zijn natuurlijke kleuren en pigmenten die haar voorkeur genieten.

 

Ze woont en werkt in de Lot in Frankrijk. Naast het maken van sculpturen houdt zij zich ook bezig met binnenhuis inrichting, en is zij dol op tuinieren en koken.

 

Ine exposeert in beeldentuinen, galeries en beurzen in West Europa en haar werk is verkocht in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en USA aan particulieren en openbare instellingen.

Bekijk het fotoboek van Ine. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl

 

Ine werkt ook in opdracht. U kunt een bericht voor Ine achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.

 

Het atelier van Ine is op afspraak geopend: lieu dit Cabre Perdu, 46190, Teyssieu, France.

Tel: 05-65.39.79.22.

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •