Hans Gussekloo

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Hans Gussekloo

 

Hans Gussekloo maakt modern, abstract werk met een sterk figuratief karakter. Hij heeft een vijfjarige vakopleiding aan de Kunstacademie Haarlem afgerond en is werkend lid van kunstenaarsvereniging ArtiBrak in Voorburg en Kunstgroep Wassenaar.


In zijn werk combineert hij modern abstract en figuratief. In expressieve, kleurrijke doeken laat hij een droomwereld zien waarin humor en kwetsbaarheid samenkomen. Vaak gaat zijn werk over mensen van wie niet de uiterlijke schoonheid het belangrijkst is, maar het innerlijk; wat speelt zich af aan de binnenzijde van zo'n figuur. Dit thema onderzoekt hij in kleurrijke beelden, weergegeven met een ondertoon van humor en kwetsbaarheid. Zo probeert hij een verborgen emotie of verwarring te openbaren aan de toeschouwer.

Hans beperkt zich niet graag tot één bepaald concept, maar vindt dat de kracht nu juist zit in het idee dat een werk iets onverwachts kan opleveren.


Bekijk het fotoboek van Hans.  Hier kunt u zien welke van zijn werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Hans werkt ook in opdracht.  U kunt een bericht voor Hans achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan zijn eigen site.


Het atelier van Hans is uitsluitend op afspraak te bezoeken.  Tieleman en Drosweg 5, 2314 XW Leiden


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •