Greet Caeyers

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Greet Caeyers

 

Natuurliefhebster Greet Caeyers streek in 2008 in de Bourgogne neer en voelt zich er helemaal thuis.  Samen met haar man runt ze er een goedlopende chambre d'hote èn een restaurant.  Het hele jaar zijn ze er druk mee.  Maar als ze in de winter een rustig momentje heeft dan is Greet in haar atelier te vinden.


Geinspireerd door de natuur en de Franse campagne om haar heen leeft zij zich uit in acryl.  Vaak zijn dieren haar favoriete onderwerp en dan met name koeien.  Ze is gek op de witte Charolais-runderen die je er overal aantreft.  Ze staan in de wei naast het restaurant.  Op haar terras komen dagelijks de wilde eekhoorntjes nootjes eten en ook die vind je terug in het werk van Greet.  Naast het schilderen is er ook tijd voor fotografie en keramiek.


Naast haar drukke baan en haar creatieve bezigheden weet Greet ook nog tijd te vinden voor andere dingen.  Ze maakt actief deel uit van het dorpsleven.  Zo is ze lid van de gemeenteraad en van de feestcommissie en heeft ze altijd tijd voor de bejaarden van het dorp en houdt zij zich bezig met cultuur en toerisme in haar dorp.  Ook de wandelpaden en waterwegen hebben haar aandacht.


Ze geniet van de rust, de stilte, de ruimte en de prachtige natuur van de Bourgogne, die blijft haar boeien.  Het werk van Greet is permanent te zien in haar restaurant Le Moulin de Gué in Cressy sur Somme.


Bekijk het fotoboek van Greet.  Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Greet werkt niet in opdracht.  U kunt een bericht voor Greet achterlaten in ons Gastenboek.


Het atelier van Greet is op afspraak geopend.  Le Moulin du Gué, 71760 Cressy sur Somme.  Tel: 03-85.84.89.29


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •