Frank van Veen

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Frank van Veen

 

Als graficus houdt Frank van Veen zich bezig met een “vertaling” cq omzetting van de natuur in al haar verschijningsvormen naar een voor hem interessant beeld. De beperkingen die de grafische techniek met zich mee brengt vormen voor hem een steeds weer boeiend proces; en met name het verloop van de seizoenen en de specifieke sfeerbeelden die dat oproept geven hem voortdurend inspiratie.  Wat dat betreft is het wonen op het Franse platteland een enorm pluspunt.


Hij volgde aan de Koninklijke Akademie voor Kunst en vormgeving in Den Bosch de opleiding grafische technieken en etsen zijn zijn specialiteit. Het liefst werkt hij met zink.  Na zijn opleiding belandde Frank vrij snel in de horeca, gastheerschap en koken bleken al snel ook talenten te zijn, en daar heeft hij in eerste instantie zijn brood mee verdiend. Sinds 1994 speelde dit zich af in de Bourgogne, en sinds enige tijd is hij weer in staat om zich full-time met grafiek bezig te houden. De rust van la campagne stelt hem in staat om volledig in harmonie met zijn omgeving te leven en te genieten. Ook is hij fervent liefhebber van Engelse literatuur, van velerlei soorten muziek, van werken in de tuin en staat hij nog steeds  zijn mannetje in de keuken: koken en etsen zijn voor Frank erg met elkaar verbonden.


Bekijk het fotoboek van Frank.  Hier kunt u zien welke van zijn werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Frank werkt niet in opdracht.  U kunt een bericht voor Frank achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan zijn eigen site.


Het atelier van Frank in de Nievre is op afspraak te bezoeken.  Tel: 03-86.58.33.23


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •