Elvire Stiers

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Elvire Stiers

 

Reeds vele jaren verkent Elvire Stiers haar creatieve mogelijkheden. Zij ontwikkelde en vervaardigde verschilende interieurs en heeft met verschillende interieurarchitecten samengewerkt.

 

Elvire is een zelfstandig werkend kunstenaar. Zij maakt o.a. muurschilderingen en schilderijen. Tevens is zij restaurateur en neemt zij decoratieve opdrachten aan.


Vanaf 1974 tot op heden heeft Elvire diverse opleidingen gevolgd aan academies te Lier, Mechelen en Anderlecht, o.a. figuurtekenen, schilderen, vrije grafiek, keramiek en aardewerk, alsmede een workshop Afrikaanse technieken.

 

Al die jaren is Elvire blijven schilderen, wat heeft geleid tot nieuwe vormen en technieken. Haar eigen mens zijn en haar eigen ontdekkingstocht in de spiritualiteit voerden haar naar de Afrikaanse pottenbakkerskunst. Het gebruik van deze potten is verbonden met de aarde en met de vrouw. Met de initiatie, het goede en het kwade.


Elvire slaagt er heel goed in de eigenheid van deze traditie met haar eigen fundamenteel Westers geïnspireerde persoonlijkheid te combineren. Haar inspiratie is geënt op haar spirituele benadering van het leven, haar wereldbeeld is vervlochten in haar werk. Elvire stelt de mens centraal, de mens met zijn ratio en zijn emoties, met zijn vreugden en verdriet.

 

 


Bekijk het fotoboek van Elvire. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Elvire werkt ook in opdracht.  U kunt een bericht voor Elvire achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.
Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •