Ellen Adriaansen

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Ellen Adriaansen

 

Een inspirerende omgeving, dat is wat Ellen Adriaansen vond in de Pyrénées Orientales, zo'n 45 km van Perpignan. Oude Catalaanse dorpen en stadjes, een overweldigende natuur, de zon die zorgt voor dat bijzondere licht. Haar onderwerpen vindt zij dan ook in haar directe omgeving. Bergen en zee, ze heeft alles bij de hand.

 

Ellen volgde de Mode Academie Charles Montaigne en omdat in die tijd digitaal tekenen en schilderen nog niet bestond heeft ze zich dat zelf moeten aanleren. In Nederland was ze werkzaam als mode-ontwerpster/styliste, sinds ze in 1995 naar Frankrijk verhuisde gebruikt ze haar talent vooral om te schilderen en te fotograferen.


In haar digitale kunst komen die twee disciplines bij elkaar. Ze maakt foto's die ze vervolgens bewerkt met een digitaal schilderprogramma, een zeer arbeidsintensief proces.  Vaak krijgt ze opdrachten om bepaalde plekken of een bepaalde straat of huis weer te geven.   Naast het werk in opdracht maakt Ellen ook vrij werk, dit wordt vaak op groter formaat en in een beperkte oplage afgedrukt.  Elke print is genummerd en getekend en wordt geleverd met een echtheids- certificaat.


Bekijk het fotoboek van Ellen. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Ellen werkt ook in opdracht.  U kunt een bericht voor Ellen achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.


Het atelier van Ellen is op afspraak geopend.  Tel: 04-68.05.67.10.  ellen.adriaansen@neuf.fr


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •