Cor van Egmond

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Cor van Egmond

Cor van Egmond schilder en tekent al zijn hele leven. Hij heeft les gehad van Jean van Dalsum, Leo Musch, Frits de Nooijer, Cees van der Horst, Ed de Jong, Jurgen Uiterdijk en Petra Meskers. Daarnaast volgde hij vele workshops. Cor exposeerde reeds vele malen, in de omgeving van zijn woonplaats Velserbroek. Ook won hij verschillende prijzen voor zijn werk.

 

Cor geeft inmiddels al een aantal jaren les in zijn woonplaats en hij is lid en voorzitter van de amateur schilder- en tekenvereniging "Terpen Tijn", waar hij ook af en toe workshops geef. Hij schildert het liefst aquarellen, maar werkt ook in acryl. Zijn werken zijn vaak in blond- en aardkleuren.

 

Hij geeft regelmatig schilderlessen in Frankijk, op diverse lokaties. Meer informatie daarover vindt u op onze pagina cursussen. Frankrijk inspireert hem bijzonder, de eeuwenoude cultuur, de gebouwen, de "joie de vivre." En het land van Marianne is dan ook een vaak terugkerend thema in zijn werk.

 

 

Bekijk het fotoboek van Cor. Hier kunt u zien welke van zijn werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl

 

Cor werkt in opdracht. U kunt een bericht voor Cor achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan zijn eigen site.

 

Het atelier van Cor is niet te bezoeken.

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •