Cokky Diepstraten

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Cokky Diepstraten

 

Cokky Diepstraten heeft de prachtige Haute Marne als thuisbasis.  Daar schildert zij haar kleurrijke bloementaferelen en stillevens.  Cokky volgde de Academie voor Schone Kunsten in het Belgische Arendonk.  Ze tekent en schildert, in olie of acryl en soms in een combinatie van beiden.  Olie blijft echter haar voorkeur houden.  Vooral voor haar bloemenschilderijen gebruikt ze warme kleuren.  Vaak schildert ze op groot formaat alles wat haar in de natuur aanspreekt, en in de winter vooral stillevens.


Haar werk is geinspireerd door de manier van schilderen van de Franse en Amerikaanse impressionisten.  De Haute Marne is ook een blijvende bron van inspiratie.  De rust, de ruimte, de natuur en de eenvoud en het ritme van het leven op het de Franse "campagne".  Cokky verhuisde in 2006 samen met haar man definitief naar Frankrijk.  Ze woont en werkt er met veel plezier.  In Nederland restaureerden zij samen antieke Franse meubelen.Bekijk het fotoboek van Cokky. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Cokky werkt niet in opdracht.  U kunt een bericht voor Cokky achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.


Het atelier van Cokky is op afspraak geopend.  2 Rue de Brainville,  Malaincourt sur Meuse,  52150   Haute-Marne.  Tel: 03-25.31.65.56.


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •