Barbara Steger Donker

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Barbara Steger-Donker

 

Prachtige sieraden maakt Barbara.  Met kleine glaskralen, van Miyuki of Toho.  Ook Swarovski elements en Chechische glaskralen worden in haar stukken verwerkt.  Verder zie je veel zijde in haar colliers en armbanden, die verft en plooit ze zelf.  Ook maakt zij gebruik van Shibori ribbon van Glennis Dolce en van Carter Smith, beiden uit de Verenigde staten.


In 2010 emigreerde zij met haar man naar Frankrijk om te genieten van de natuur en het goede Franse leven.  Haar leven wordt in Frankrijk beinvloed door de rust en de vrijheid die ze daar geniet.  Ze heeft de tijd om mooie dingen te maken, waarbij kleuren haar belangrijkste inspiratiebron zijn.  Het zoeken naar combinaties van kleuren en materiaal levert altijd verrassende en fraaie resultaten op.  Ze lijkt af en toe wel verslaafd aan alles wat met kralen te maken heeft.

 

In 2014 nam Barbara deel aan The Battle of the Beadsmith 2014,  een Facebook wedstrijd waaraan 260 kralenkunstenaars deelnemen.Bekijk het fotoboek van Barbara. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Barbara werkt in opdracht.  U kunt een bericht voor Barbara achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.


Het atelier van Barbara is op afspraak geopend. barbara.steger@orange.fr


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •