Anton Suurland

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Anton Suurland

 

Kunstenaar Anton Suurland is geboren in Rotterdam als zoon van de Rotterdamse kunstschilder Paul Suurland.  Hij heeft een technische opleiding gehad; bouwkunde, jachtbouw en meubelmaken.  Zijn liefde voor hout en voor de natuur en haar vormen komen tot uiting in zijn houten sculpturen.


Binnenkort gaat hij zich vestigen in de Franse Saône-et-Loire.  Hij krijgt er zijn atelier en wil er in de toekomst ook de mogelijkheid gaan bieden tot het volgen van cursussen.  Tevens zal er een galerie komen waar zijn kunst te zien zal zijn.


De rust en de natuur van het Franse platteland inspireren hem.  Het materiaal waarmee hij zijn sculpturen maakt is ook puur natuur; hout.  Dat heeft absoluut zijn voorkeur sinds hij, voor zijn leven als kunstenaar, beroepsmatig restauratiewerkzaamheden verrichte.


Bekijk het fotoboek van Anton.  Hier kunt u zien welke van zijn werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Anton werkt eventueel in opdracht.  U kunt een bericht voor hem achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoekje aan zijn eigen site.


Het atelier van Anton is op afspraak geopend.  75 Route de Beaume, 71400 Autun/Sully.  Tel: 0031-(0)6- 47.11.54.56.


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •