Annette Jasperse

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Annette Jasperse

 

Annette Jasperse woont in Nederland maar geeft regelmatig schildercursussen in Frankrijk.  Dat doet zij bij LaLunaKlara in Gouzon in de Creuse.  Haar opleiding tot tekendocent heeft ze gevolgd aan het instituut voor klank en vorm in Zutphen en bij Michiel Dhont in Amsterdam.  Verder deed Annette de kunstacademie in Leiden.  Ze schildert, tekent en heeft zich bekwaamd in het Mandala tekenen.


Haar manier van schilderen is intuitief.  Vaak maakt ze gebruik van het paletmes.   Als ze schildert is dat het liefst in acryl, vaak met gemengde technieken.  Ze voegt dingen toe aan haar schilderijen, zoals zand, inkt, India-papier en bladgoud, om het geheel een doorleefde uitstraling te geven.  Ze maakt portretten en schildert graag de abstracte patronen in de natuur.  Voor Annette is het schilderen als een archelogische opgraving.  "Je weet dat je op de goed plek graaft, maar je moet maar afwachten wat er naar boven komt", zegt ze zelf.


Annette is lid van Instock Vereniging Beeldend kunstenaars in Oegstgeest en van kunstenaarsgroep Adaba.Bekijk het fotoboek van Annette. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Annette werkt in opdracht, ze maakt prachtige portretten.


U kunt een bericht voor Annette achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoekje aan haar eigen site.


Het atelier van Annette is op afspraak geopend: info@art-en-france.nl


 


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •