Angelique Otten

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Angelique Otten

 

Angelique Otten woont samen met haar man Wim Oudejans en hun 4 poezen in ‘het Atelier’ van de Boulangerie in Preporche in de Morvan in Frankrijk. Beiden zijn beeldend kunstenaar.  Angelique werkt voornamelijk met klei.  Wim gebruikt gemengde technieken in zijn schilderijen/2 dimensionale objecten.

 

 

Haar keramische werk ontstaat in afgesloten periodes, waardoor ze de kans heeft om er afstand van te nemen. De thema’s evenwicht, muziek, adem, lucht, luchtledigheid, verstilling en het omsluiten van lucht vormen een vaste leidraad en zorgen met elkaar voor eenheid: het tastbaar maken van lucht. Een ijl thema, dat tegenstrijdig lijkt met het zware aardse materiaal klei, dat allerlei beperkingen oplegt. Maar Angelique houdt er van de weerstand van de klei juist als contrast te gebruiken. Het werk zelf is dan ook een poging om los te komen van beperkingen, een zoektocht naar spontaniteit en vrijheid.


Zij verhuren een deel van de Boulangerie als vakantiewoning en in het 'Atelier’  geven zij buiten het hoogseizoen diverse cursussen en workshops. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina cursussen.  In de zomer hebben Wim en Angelique een Table d’Hotes waar u ‘s avonds van een heerlijk 3-gangen menu kunt genieten.

 

Zij hebben ook vlak bij de Boulangerie een bijzondere herenboerderij te huur als vakantiewoning. Een ideaal plekje om mooie vergezichten te schilderen. Stilte en ruimte zijn sleutelwoorden voor dit kleine ‘kasteeltje’.  Neem voor meer info een kijkje op onze pagina "Logeren bij de kunstenaar".

 



Bekijk het fotoboek van Angelique. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl


Angelique werkt ook in opdracht.


U kunt een bericht voor Angelique achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoekje aan haar eigen site.


Het atelier van Angelique is op afspraak geopend.  angeliqueotten1@gmail.com


 


Terug naar menu


Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •