September

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

September 2018

Alle exposities van de Art en France kunstenaars

Art en France kunstenaar Carry van Delft is door Museum Het Petershuis te Gennep uitgenodigd voor een solo-expositie van 2 t/m 30 september. In haar uitbundige florale abstracten maar ook in haar subtiel geschilderde landschappen geeft zij gestalte aan de magische stemming van de natuur. Vernissage op zaterdag 1 september om 15.00 uur.

Van 31 maart t/m 14 oktober exposeert Morvan Artistique in een leegstaand hotel in St. Honoré-les-bains, elke zaterdag en zondag van 14-19 uur. Er is werk te zien van o.a. Dup, Frank van Veen en Corrie Vollering.

 

Het kollektief presenteert zich tevens tijdens de Journées de la Patrimoine het derde weekend van september op het Chateau de Thard in Onlay.

Lilian Wessels presenteert haar werk tijdens de zomerexpositie "Ritme" bij Galerie Sille, Goudsestraatweg 8 in Oudewater. Van 7 juli t/m 14 september.

Het werk van Jessie Mooy is vanaf 4 juni tot eind september te zien in Saint Emilion. Exposition Contemporaine, Art et Passerelles, Espace Demptos, Rue des Anciennes Ecoles, Saint Emilion, Gironde. Zij toont voornamelijk beelden van vogels in porselein.

Marie-Hélène Stokkink exposeert van 1 t/m 16 september in Avignon in het Cloître st Louis met de Société Française de l’Aquarelle en met als speciale gasten aquarellisten uit Canada.

Liesbeth Leroy exposeert van 13 t/m 30 september in het Centre Culturelle van Meudon bij Parijs samen met 67 andere kunstenaars. Op 29 en 30 september doet zij mee aan de Open Atelier Route van Meudon waarbij een 40-tal ateliers van kunstenaars te bezoeken zijn. Hierboven ziet u Liesbeth aan het werk in haar atelier.

 

Het atelier van Liesbeth: 7 ter rue du Docteur Arnaudet, 92190 Meudon.

Cré’ART 46 vindt plaats van 24 t/m 30 september in de Salle St. Martin in Souillac en presenteert een groep kunstenaars uit de Lot en de Dordogne. Ook Art en France kunstenaar

Reinharda Drijfhamer presenteert haar werk; Mozaïek en gemengde technieken.

Carla Kleekamp exposeert van februari t/m september in het Mamag Modern Art Museum in Oostenrijk.

Centre d´Art et Culture Droiteval organiseert een zomerexpositie in zijn galerie "Art Présent" met het thema: l´Arbre/de Boom, van 29 april t/m 16 september 2018.

 

Schilderijen, foto´s, mozaïek en beelden van Marie Nowakowski, Caroline Ballet, Marja Bakker, Daniele Truchy en Mirjam Bijvank.

 

Open op zon-en feestdagen van 14 tot 18 uur en andere dagen op afspraak. Daarvoor kan er gebeld worden naar 0033-(0)3 29 07 00 66. Gratis entrée. 2 chemin des Pins, Droiteval

88410 Claudon.

Max Timmerman is één van de exposanten tijdens de Tentoonstelling Animals 2 in de Global Art Gallery in Tongeren in Belgie. Van 1 t/m 30 september, vernissage zondag 2 september om 14.00 uur.

Van 30 september t/m 14 oktober doet Dup mee aan de 86e Salon d’Etampes in Etampes(Ile de France). Vernissage 30 september om 11.30 uur. Voor meer informatie: www.art-etampes.com

 

De weekenden van 8 en 9 september en 15 en 16 september neemt hij deel aan het kunstevenement Kunsstroming. Deze expositie wordt gehouden op meerdere lokaties in de Krimpenerwaard.

Dup exposeert in Vlist.

bij de familie de Wit, West-Vlisterdijk 24, 2855AH Vlist

Voor meer informatie: www.kunststroming.com

Marianne van Nunen exposeert van 8 juli t/m 30 september op Kasteel Nemerlaer, Kasteellaan 2, 5076 RE in Haaren, Noord-Brabant.

Henk en Hans van Jaroverre exposeren van 3 juni t/m 29 september in het museum van Le Crozet, prachtig middeleeuws dorpje in de Loire. Op 28 en 29 september sluiten de expositie af met een 1 en 2 daagse stages Workshop glas-in-lood. Informatie openingstijden museum en stages bij Jaroverre: Le Bourg 03120 Andelaroche Tel: 04-70.31.75.21. info@jaroverre.fr

Marja Scholtens doet op 22, 23 en 24 september mee aan de 6e Biennale van Dives-sur-mer in

Les Halles de Dives-sur-mer. www.artlibris-dives.fr

Marianne Monnoye-Termeer exposeert van 28 juli t/m 16 september op Chateau de Logis in 50370 Brécey, Basse Normandie.

Mirjam Verbeek exposeert van maart t/m september in De Ronde tafel aan de Kantenmarsweg 4A in Hoevelaken.

Nelleke Smit heeft een doorlopende expositie bij Galerie Carré d'Artistes "Suzhou" in Suzhou (Shanghai) in China.

de Kamergalerie” is een initiatief van kunstenaarsechtpaar Wim Oudejans en Angelique Otten. Zij willen kunstenaars en musici de mogelijkheid geven hun werk ten toon te stellen of een concert te geven. Stichting “de Kamergalerie” heeft als doel promotie van kunst.

 

Ook dit jaar organiseren zij weer een grote zomer-expositie waaraan 50 Nederlandse kunstenaars deelnemen.

 

Van 16 juni t/m 16 september. L’Art Hollandais, 50 Nederlandse kunstenaars; schilderijen, foto’s, beelden en keramiek.

 

Locatie: het Atelier in Préporché. De expositieruimte ‘het Atelier’ van Préporché ligt in het zuidwesten van Parc Regional du Morvan op 2 km van kuuroord Saint-Honoré-les-Bains.

Eric Pijnaken exposeert zijn foto's onder de titel "Joies & Tristesses" van 5 september 2018 t/m 10 januari 2019 in bij de Coloquintes (Pont d'Aubenas) in de Ardèche.

De monumentale sculpturen van Deev Vanorbeek zijn van 6 juli t/m 2 december te zien in de Beeldentuin van het Arboretum Mas Roussillon.

Route de Perpignan, 66140 Canet-en-Roussillon.

Bovenstaand werk van Inge Behling is uitverkozen om getoond te worden tijdens MINI PRINT international 38 in Cadaques in Spanje. Daar is de expo van 30 juni t/m 30 september te zien alvorens verder te reizen naar andere steden. MINI print international, Taller Galeria Fort, Carrer Hort d'en Sanes 9, Cadaques, Spanje.

Elly Wright neemt weer met meerdere werken deel aan ‘Art Quercy 2018’ in Espace Bonnaïs, 82300 Caussade in de Tarn et Garonne. De expositie loopt van 19 t/m 27 september 2018. www.artquercy.com

Wegens een aankomende verhuizing houdt Herm Driessen t/m 31 december een vide-atelier. Een unieke kans om met een drastische korting één van de metalen sculpturen van Herm aan te schaffen. Het atelier van Herm is op afspraak geopend. Barbeau, 47410 Ségalas, Tel. (0033)-(0)5.53.84.25.88.

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •