September

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

September 2018

Alle exposities van de Art en France kunstenaars

Art en France kunstenaar Carry van Delft is door Museum Het Petershuis te Gennep uitgenodigd voor een solo-expositie van 2 t/m 30 september. In haar uitbundige florale abstracten maar ook in haar subtiel geschilderde landschappen geeft zij gestalte aan de magische stemming van de natuur.

Van 31 maart t/m 14 oktober exposeert Morvan Artistique in een leegstaand hotel in St. Honoré-les-bains, elke zaterdag en zondag van 14-19 uur. Er is werk te zien van o.a. Dup, Frank van Veen en Corrie Vollering.

Lilian Wessels presenteert haar werk tijdens de zomerexpositie "Ritme" bij Galerie Sille, Goudsestraatweg 8 in Oudewater. Van 7 juli t/m 14 september.

Carla Kleekamp exposeert van februari t/m september in het Mamag Modern Art Museum in Oostenrijk.

Centre d´Art et Culture Droiteval organiseert een zomerexpositie in zijn galerie "Art Présent" met het thema: l´Arbre/de Boom, van 29 april t/m 16 september 2018.

 

Schilderijen, foto´s, mozaïek en beelden van Marie Nowakowski, Caroline Ballet, Marja Bakker, Daniele Truchy en Mirjam Bijvank.

 

Open op zon-en feestdagen van 14 tot 18 uur en andere dagen op afspraak. Daarvoor kan er gebeld worden naar 0033-(0)3 29 07 00 66. Gratis entrée. 2 chemin des Pins, Droiteval

88410 Claudon.

Max Timmerman is één van de exposanten tijdens de Tentoonstelling Animals 2 in de Global Art Gallery in Tongeren in Belgie. Van 1 t/m 30 september, vernissage zondag 2 september om 14.00 uur.

Mirjam Verbeek exposeert van maart t/m september in De Ronde tafel aan de Kantenmarsweg 4A in Hoevelaken.

Nelleke Smit heeft een doorlopende expositie bij Galerie Carré d'Artistes "Suzhou" in Suzhou (Shanghai) in China.

de Kamergalerie” is een initiatief van kunstenaarsechtpaar Wim Oudejans en Angelique Otten. Zij willen kunstenaars en musici de mogelijkheid geven hun werk ten toon te stellen of een concert te geven. Stichting “de Kamergalerie” heeft als doel promotie van kunst.

 

Ook dit jaar organiseren zij weer een grote zomer-expositie waaraan 50 Nederlandse kunstenaars deelnemen.

 

Van 16 juni t/m 16 september. L’Art Hollandais, 50 Nederlandse kunstenaars; schilderijen, foto’s, beelden en keramiek.

 

Locatie: het Atelier in Préporché. De expositieruimte ‘het Atelier’ van Préporché ligt in het zuidwesten van Parc Regional du Morvan op 2 km van kuuroord Saint-Honoré-les-Bains.

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •