Oktober

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2017 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •

Lizan van Dijk exposeert van 1 september tot april 2018; schilderijen en objecten bij Galerie en Kunstwinkel Dabekaussen,

Engelenkampstraat 21a in Sittard.

 

Van 2 september t/m 18 november expositie in Kunstcentrum Haarlem aan de Gedempte Oude Gracht 117-121 .

 

Van 15 januari t/m 31 december 2017 in Galerie Kortom in Zeist.

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Oktober 2017

Alle exposities van de Art en France kunstenaars

Jessie Mooy heeft een doorlopende expositie van haar werk die op afspraak te bezoeken is. Atelier La Tour des Bidoux in de Dordogne. Meer info via haar website.

Het werk van Mieke van Ingen is het hele jaar te zien in haar atelier Au Souffle d’Or, 30430 Méjannes le Clap, Tel: 04-66.85.17.87.

Van 20 september tot 27 januari 2018 exposeren Marina Kulik (schilderijen) en Ineke Velsink (sculpturen) in het prachtige Chateau des Demoiselles in La Motte in de Var. Marina toont de allernieuwste versie van haar ‘Ever Evolving work of art’, en grote kleurrijke doeken van aquarel op canvas. Ineke een keur aan grote, prachtige, meestal stenen sculpturen van organische vormen, soms abstract, soms figuratief. De expositie is elke dag open van 10 – 17h en de omgeving is een absolute aanrader voor een heerlijke wandeling.

Barbara van der Ende doet mee aan Diz'Arts, van 30 oktober t/m 5 november, Rue du Mont-Cenis (naast de kerk Saint Pierre de Montmartre) op de La place du Tertre op Montmartre in Parijs.

De etsen van Frank van Veen zijn het hele jaar te zien in het restaurant van Hotel Lanoiselée in St. Honoré-les-bains (58369).

 

Daarnaast kunt u zijn werk van 29 september t/m 31 januari 2018 zien in het Zaken en Bestuurs Centrum in St. Oedenrode, Bastion 1-5.

Nelleke Smit exposeert het hele jaar bij Atelier et Galerie "Chez de la Bouscarel", in 19380 Albussac. Op afspraak geopend. 0033-6.30.87.60.42 of 0033-5.55.28.63.37.

 

Bij Galerie Carré d'Artistes, in China, van 1 september t/m 31 december.

 

Bij Galerie "Kunst voor iedereen" in Gent in Belgie.

Marie-Hélène Stokkink exposeert met de Société Française de l’Aquarelle voor de l’Association Itallienne d’Aquarelle uit Milaan van 21 oktober t/m 12 november in het prachtige kasteel de Visconteo in Abbiategrasso in Italie.

Een expositie van Nelleke Smit, van 1 oktober t/m 31 décember bij Galerie "à Suivre", Grand'Rue (rue Jean Moulin) in

Beynat in de Limousin.

Frédéric Fortanier is een van de deelnemers aan de 3e Salon Des Arts in Cheniers in de Creuse, in het weekend van 28-29 oktober.

Ruim 40 nationale- en internationale kunstenaars laten hun werken zien.

Indien u in de gelegenheid bent, is een bezoek zeker de moeite waard.

Het zou leuk zijn u te mogen ontmoeten in Espace de la Culture et des Loisirs van Chéniers.

Vernissage is op zaterdag 29 oktober om 11.00 uur.

Openingstijden: zaterdag 10.00-19.00 uur, zondag 10.00-18.30 uur.

Het werk van Bernard de Wolff is het hele jaar te zien bij Galerie de Twee Pauwen aan het Noordeinde in Den Haag en bij Galerie Villa Des Beaux Arts, Jan Deckersstraat 45 in Heeze.

Angela Evers exposeert van 4 oktober t/m eind februari in Saint Germain, Galerie Carré d'Artistes, 66 rue Saint André des Arts, in het 6de arrondissement van Parijs.

Van 17 juni t/m 28 oktober loopt de expositie "L’Art Hollandais". 50 Nederlandse kunstenaars tonen hun schilderijen, foto’s, beelden en keramiek in Préporché in Frankrijk

L’Atelier de Préproché

Le Bourg, 58360 Préporché

www.dekamergalerie.nl

Openingstijden; zondag t/m vrijdag van 14 tot 18 uur.

 

Carla Kleekamp is één van de deelnemers aan deze expositie.

Viviane Beaufumé doet mee aan de zesde Biennale van Asnieres sur Seine van 23 oktober t/m 6 november in de Espace Francis-Delage,

27 rue de la Concorde, 92600 Asnières sur Seine.

Sietse Goverts is een van de kunstenaars die mee doet aan de Najaars Salon van de Kunstkring Woerden van 21 oktober t/m 11 november. www.kunstkringwoerden.nl

Salon d’ Automne, Parijs, Frankrijk 2017,

19, 20, 21, 22 oktober. Voor deze salon ontving De Klaproos/Le Coquelicot van Marja Scholtens weer een uitnodiging om een uitgave in te sturen voor jurering. Tot groot plezier zal haar inzending: À la mystérieuse/ Aan jij die geheim bent van Robert Desnos tijdens deze Salon getoond worden.

Op 2 september jongstleden is er een nieuwe expositie in het Kunst centrum Haarlem geopend met onder andere Lizan van Dijk. Ode aan Haarlem is een verrassende compilatie van hedendaagse Haarlemse stadsgezichten. Kunstenaars uit Haarlem en omgeving hebben op zeer eigen wijze hun gevoel voor Haarlem geuit met onder andere de Bavo, het station, het Spaarne en Molen de Adriaan. De expositie duurt tot 18 november.

Daarnaast zal er tijdens Kunstlijn Haarlem in het weekend van 4 en 5 november de centrale expositie te zien zijn in Kunst centrum Haarlem en open ateliers door de hele stad. Nieuw is dat deze kunstlijn expositie een week van te voren start en twee weken na het Kunstlijn-weekend doorloopt.