Oktober

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Oktober 2018

Alle exposities van de Art en France kunstenaars

Nelleke Smit heeft een doorlopende expositie bij Galerie Carré d'Artistes "Suzhou" in Suzhou (Shanghai) in China.

Van 6 t/m 21 oktober vindt de Chimeria exposition International plaats in de Salle Marcillet in het centrum en verschillende zalen van de "Salles des Antiques des Ducs de Bouillon et des Trésors" in het Château Fort Sedan in de Franse Ardenne. Marianne van Nunen is één van de deelnemers.

Sietse Goverts doet op 6 en 7 oktober mee aan de Atelier Route Woerden. Het is de 16e editie van de Atelierroute Groot Woerden. Het thema is "In de wolken".

Marja Scholtens doet op 25, 26, 27 en 28 oktober mee aan de Salon d'Automne d'Art Historique op de Champs-Elysees in Parijs. www.salon-automne.com

Van 31 maart t/m 14 oktober exposeert Morvan Artistique in een leegstaand hotel in St. Honoré-les-bains, elke zaterdag en zondag van 14-19 uur. Er is werk te zien van o.a. Dup, Frank van Veen en Corrie Vollering.

Eric Pijnaken exposeert zijn foto's onder de titel "Joies & Tristesses" van 5 september 2018 t/m 10 januari 2019 in bij de Coloquintes (Pont d'Aubenas) in de Ardèche.

De monumentale sculpturen van Deev Vanorbeek zijn van 6 juli t/m 2 december te zien in de Beeldentuin van het Arboretum Mas Roussillon.

Route de Perpignan, 66140 Canet-en-Roussillon.

Wegens een aankomende verhuizing houdt Herm Driessen t/m 31 december een vide-atelier. Een unieke kans om met een drastische korting één van de metalen sculpturen van Herm aan te schaffen. Het atelier van Herm is op afspraak geopend. Barbeau, 47410 Ségalas, Tel. (0033)-(0)5.53.84.25.88.

In de maand oktober doet Dup mee aan de 46e Salon d’Art van Boutigny sur Essonne. Zaal de la Bergerie(gymnasium des Signes Verts), rue Cheval Rue, 91820 Boutigny sur Essonne.

 

Van 30 september t/m 14 oktober doet Dup mee aan de 86e Salon d’Etampes in Etampes(Ile de France). Vernissage 30 september om 11.30 uur. Voor meer informatie: www.art-etampes.com

Maï Vereecke heeft een solo-expositie in Het Klavier in Kaatsheuvel van 26 oktober tot 14 december.

Elly Wright is weer uitgenodigd een schilderij te maken gebaseerd op een van de boeken in het Parisot Literary Festival ‘Festilitt’. Dit druk bezochte, jaarlijkse festival vindt plaats op 19, 20 en 21 oktober in Parisot (82). Gesprekken met auteurs, de allernieuwste boeken in het Frans en Engels, afternoon tea èn een kunst tentoonstelling op verschillende plaatsen in het dorp zoals de mediathèque, de Salle de Fêtes, de Mairie en vele andere lokaties.

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •