Oktober

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Oktober 2018

Alle exposities van de Art en France kunstenaars

Nelleke Smit heeft een doorlopende expositie bij Galerie Carré d'Artistes "Suzhou" in Suzhou (Shanghai) in China.

Van 6 t/m 21 oktober vindt de Chimeria exposition International plaats in de Salle Marcillet in het centrum en verschillende zalen van de "Salles des Antiques des Ducs de Bouillon et des Trésors" in het Château Fort Sedan in de Franse Ardenne. Marianne van Nunen is één van de deelnemers.

Sietse Goverts doet op 6 en 7 oktober mee aan de Atelier Route Woerden. Het is de 16e editie van de Atelierroute Groot Woerden. Het thema is "In de wolken".

Van 31 maart t/m 14 oktober exposeert Morvan Artistique in een leegstaand hotel in St. Honoré-les-bains, elke zaterdag en zondag van 14-19 uur. Er is werk te zien van o.a. Dup, Frank van Veen en Corrie Vollering.

Eric Pijnaken exposeert zijn foto's onder de titel "Joies & Tristesses" van 5 september 2018 t/m 10 januari 2019 in bij de Coloquintes (Pont d'Aubenas) in de Ardèche.

De monumentale sculpturen van Deev Vanorbeek zijn van 6 juli t/m 2 december te zien in de Beeldentuin van het Arboretum Mas Roussillon.

Route de Perpignan, 66140 Canet-en-Roussillon.

In de maand oktober doet Dup mee aan de 46e Salon d’Art van Boutigny sur Essonne. Zaal de la Bergerie(gymnasium des Signes Verts), rue Cheval Rue, 91820 Boutigny sur Essonne.

 

Van 30 september t/m 14 oktober doet Dup mee aan de 86e Salon d’Etampes in Etampes(Ile de France). Vernissage 30 september om 11.30 uur. Voor meer informatie: www.art-etampes.com

Maï Vereecke heeft een solo-expositie in Het Klavier in Kaatsheuvel van 26 oktober tot 14 december.