Juli

Juli 2018

Alle exposities van de Art en France kunstenaars

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Het werk van Bernard de Wolff is het hele jaar te zien bij Galerie de Twee Pauwen aan het Noordeinde in Den Haag en bij Galerie Villa Des Beaux Arts, Jan Deckersstraat 45 in Heeze.

Open atelier bij Erica Nussbaum op zondag 15 juli van 14 tot 18.00 uur. Adres: 4 rue de la Corre, 03330 Coutansouze. Er zullen aquarellen zijn voor mensen die een leuk souvenir of cadeautje willen kopen maar ook ander werk in acryl- of olieverf.

In juli en augustus kunt u iedere zondag van 15.00 tot 19.00 uur een bezoek brengen aan het atelier en de beeldentuin van Marcel Joosen in de Haute Marne. Zijn beelden zijn te zien in de tuin, in het kasteel en in de prachtige boogkelders.

De etsen van Frank van Veen zijn het hele jaar te zien in het restaurant van Hotel Lanoiselée in St. Honoré-les-bains (58369).

Mirjam Verbeek exposeert van maart t/m september in De Ronde tafel aan de Kantenmarsweg 4A in Hoevelaken.

Carla Kleekamp exposeert van februari t/m september in het Mamag Modern Art Museum in Oostenrijk.

Vanaf begin juli t/m eind augustus is Dup weer éen van de deelnemers aan neem het Internationale Festival van Hedendaagse Kunst "Les Papillons de Carpentras", een expositie van schilderkunst in de open lucht. De doeken worden gedurende de zomer geëxposeerd aan stalen kabels boven de straten van Carpentras.

 

Van 7 t/m 15 juli doet hij samen met een twintigtal kunstenaars uit Frankrijk en Belgie mee aan een cultureel evenement in Mayet de Montagne in de Auvergne . De verschillende exposities van de manifestatie worden gehouden op verschillende locaties in Mayet de Montagne. Opening: zaterdag 7 juli om 17.00 uur.

 

En op 20, 21 en 22 juli doet hij mee aan de 6e Biennale in Étand d’Art in Etang sur Arroux (Morvan).

Deze manifestatie van moderne kunst vindt plaats langs de oevers van de twee rivieren de Arroux.

Openingstijden : vrijdag 20 juli et zaterdag 21 juli van 11.00 uur tot 19.00 uur en zondag 22 juli van 11.00 uur tot 18.00 uur.

 

Van 22 juli t/m 14 augustus 2018 exposeert hij met de andere leden van het kunstenaarsgenootschap Morvan Artistique in la Gare de Razou in Brassy. De expositie vindt plaats in de schuur, de stallen, het atelier, de loods, de wasplaats en de oude garage. Opening: 21 juli om 18.00 uur.

Geinspireerd door de vallei van de Dordogne. De steeds veranderende wolkenluchten. De zonnestralen en de wind spelend in het groen. Reinharda Drijfhamer en Linda Paes werkten in de zomer van 2017 aan een plein air project. De invloed van 10 dagen werken in de buitenlucht ziet u terug in de manier van schilderen.

Slagschaduwen op het doek, afdrukken van takjes, grassen, moddersporen, tot houtskool verworden verbrande resten,verdord bananenblad. Deze natuurlijke elementen maken deel uit van de inhoud van het werken in de buitenlucht. Het resultaat kunt u van 1 maart t/m 31 augustus 2018 op afspraak zien bij Reinharda in Frankrijk, 49 Av. Jean Jaurès 46200 Souillac. Tel: 0033.5.65.37.64.51 en bij Linda in Maastricht. Dopplerdomein 12b in Maastricht. Tel: 043-8119923.

Nelleke Smit heeft een doorlopende expositie bij Galerie Carré d'Artistes "Suzhou" in Suzhou (Shanghai) in China.

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •