Februari

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Februari 2018

Alle exposities van de Art en France kunstenaars

Het werk van Mieke van Ingen is het hele jaar te zien in haar atelier Au Souffle d’Or, 30430 Méjannes le Clap, Tel: 04-66.85.17.87.

Angela Evers exposeert van 4 oktober t/m eind februari in Saint Germain, Galerie Carré d'Artistes, 66 rue Saint André des Arts, in het 6de arrondissement van Parijs.

Het werk van Bernard de Wolff is het hele jaar te zien bij Galerie de Twee Pauwen aan het Noordeinde in Den Haag en bij Galerie Villa Des Beaux Arts, Jan Deckersstraat 45 in Heeze.

Van vrijdag 26 januari t/m 5 februari 2018 exposeert Art-en-France kunstenaar Marina Kulik met beeldhouwster Sally Ducrow in de Salle Esprit in Valbonne. De tentoonstelling vindt plaats ter gelegenheid van het ‘Fête de St Blaise’ van Valbonne, dat dit jaar als thema ‘Recyclage’ heeft. De titel van de expositie is ‘Pret(s) de la nature', verwijzend naar het geëxposeerde werk, dat altijd gebaseerd is op de natuur, en veelal gebruik maakt van recycling. Marina toont nieuwe aquarellen in de serie ‘Forces de la Nature’ en ook reliëfs, van allerlei ‘overgebleven’ materialen, zoals opgerolde stroken gebruikt aquarelpapier.

 

Er is een vernissage met veel activiteiten en uitgebreide catering georganiseerd door de Mairie op zaterdag 27 januari om 11.00.

 

De expositie is te bezoeken van dinsdag tot zondag, van 10.30 tot 17.30 uur.

Lizan van Dijk exposeert van 1 september tot april 2018; schilderijen en objecten bij Galerie en Kunstwinkel Dabekaussen,

Engelenkampstraat 21a in Sittard.

De etsen van Frank van Veen zijn het hele jaar te zien in het restaurant van Hotel Lanoiselée in St. Honoré-les-bains (58369).

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2017 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •