Augustus

Augustus 2018

Alle exposities van de Art en France kunstenaars

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

De etsen van Frank van Veen zijn het hele jaar te zien in het restaurant van Hotel Lanoiselée in St. Honoré-les-bains (58369).

Carla Kleekamp exposeert van februari t/m september in het Mamag Modern Art Museum in Oostenrijk.

Nelleke Smit heeft een doorlopende expositie bij Galerie Carré d'Artistes "Suzhou" in Suzhou (Shanghai) in China.

Geinspireerd door de vallei van de Dordogne. De steeds veranderende wolkenluchten. De zonnestralen en de wind spelend in het groen. Reinharda Drijfhamer en Linda Paes werkten in de zomer van 2017 aan een plein air project. De invloed van 10 dagen werken in de buitenlucht ziet u terug in de manier van schilderen.

Slagschaduwen op het doek, afdrukken van takjes, grassen, moddersporen, tot houtskool verworden verbrande resten,verdord bananenblad. Deze natuurlijke elementen maken deel uit van de inhoud van het werken in de buitenlucht. Het resultaat kunt u van 1 maart t/m 31 augustus 2018 op afspraak zien bij Reinharda in Frankrijk, 49 Av. Jean Jaurès 46200 Souillac. Tel: 0033.5.65.37.64.51 en bij Linda in Maastricht. Dopplerdomein 12b in Maastricht. Tel: 043-8119923.

Vanaf begin juli t/m eind augustus is Dup weer éen van de deelnemers aan neem het Internationale Festival van Hedendaagse Kunst "Les Papillons de Carpentras", een expositie van schilderkunst in de open lucht. De doeken worden gedurende de zomer geëxposeerd aan stalen kabels boven de straten van Carpentras.

 

Van 22 juli t/m 14 augustus 2018 exposeert hij met de andere leden van het kunstenaarsgenootschap Morvan Artistique in la Gare de Razou in Brassy. De expositie vindt plaats in de schuur, de stallen, het atelier, de loods, de wasplaats en de oude garage.

Mirjam Verbeek exposeert van maart t/m september in De Ronde tafel aan de Kantenmarsweg 4A in Hoevelaken.

In juli en augustus kunt u iedere zondag van 15.00 tot 19.00 uur een bezoek brengen aan het atelier en de beeldentuin van Marcel Joosen in de Haute Marne. Zijn beelden zijn te zien in de tuin, in het kasteel en in de prachtige boogkelders.

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •