April

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

April 2019

Alle exposities van de Art en France kunstenaars

Een permanente expositie met de schilderijen van Niels Hamel is te zien bij

Galerie 'Le Mur'. 12 Grande Rue 23230 La Villeneuve.

Dagelijks geopend van 15.00 tot 19.00 uur en op afspraak. Tel. 0555671608.

Van 25 april tot en met 30 september vindt in de schitterende tuinen van het Musée International de la de Parfumerie in Mouans Sartoux een Landart festival plaats .

 

Tijdens dit festival tonen 10 internationale kunstenaars met voornamelijk 3-dimensionaal werk hoe zij geïnspireerd zijn door de locatie en de geuren van de planten en bloemen.

 

Marina Kulik is een van de kunstenaars, zij creëert een installatie, getiteld ‘l’Ô de l’Oxygène’, bestaande uit honderden blauwe bollen die op allerlei plekken worden bevestigd en vanuit de verte gezien samen een ‘O’ vormen… Maar ‘Big Rose’ zal er ook zijn (in een van de kassen). De tuinen zijn elke dag open van 10.00 tot 17.30 uur en zeer de moeite waard in artistiek en botanisch opzicht.

 

Musée International de la de Parfumerie Mouans Sartoux, 979 Chemin des Gourettes, 06370 Mouans-Sartoux.

Van 2 t/m 14 april exposeert Marina Kulik met een aantal van ‘haar’ Aquarellistas in de Salle Esprit, de monumentale expositieruimte in het centrum van het levendige Franse dorpje Valbonne.

 

De aquarellen die worden getoond zijn aantrekkelijk, kleurig en van allerlei formaten. Er zullen demo’s en rondleidingen worden gegeven en er zijn allerlei vormen van participatie.

 

Stemmen voor een publieksfavoriet bijvoorbeeld en daarmee zijn zelfs prijzen te winnen!

 

De expositie is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

 

De feestelijke opening is op vrijdag 5 april vanaf 18.00 uur en de feestelijke sluiting op zondag 14 april vanaf 15.00 uur.

Museum Charles de Bruyère in Remiremont nodigde in het kader van het project "Charles de Bruyère invite...", 15 kunstenaars uit om zich te laten inspireren door een kunstwerk uit het museum. Dit werk wordt dan naast het gekozen werk gehangen en is te zien van 23 november t/m 19 mei 2019. Ook Mirjam Bijvank is gevraagd deel te nemen.

Van 21 t/m 26 april is Dup uitgenodigd voor het festival “d’Art Sacré de Senlis”, georganiseerd door galerie Métanoia te Parijs.

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •